REINIGEN VAN TAPIJT

Na een bepaalde periode, die afhankelijk is van de gebruiksintensiteit, kan het nodig zijn je tapijt te reinigen, om de vervuiling die in de loop van jaren is ontstaan, te verwijderen. Dit is werk voor een specialist.

WERK VOOR PROFESSIONALS
WERK VOOR PROFESSIONALS

WERK VOOR PROFESSIONALS

Ons advies is om het reinigen van je tapijt door een deskundige te laten uitvoeren om schade aan je tapijt en interieur te voorkomen. Factoren die onbelangrijk lijken, kunnen onherstelbare schade veroorzaken. Bijvoorbeeld vocht van de reiniging dat inwerkt op je meubilair, of door een verkeerde instelling van de reinigingsappartuur raakte je prachtige tapijt aangetast.
In samenwerking met James en een netwerk van tapijtreinigers is uitgebreid getest en onderzoek gedaan naar de juiste instellingen van apparatuur in combinatie met jouw tapijtsoort. Professionele vakmensen verzorgen de reiniging op de juiste manier en zijn verzekerd tegen calamiteiten. De kosten van een vakkundige reiniging staan in geen verhouding tot de waarde van je tapijt en interieur. Je kunt hiervoor contact opnemen met James (077-327 8007 of (www.james.eu).