ALLES HEEFT EEN BEGIN

Nouwens-Bogaers kent een lange traditie en rijke historie op het gebied van wol en tapijten die wordt doorgegeven van generatie op generatie.
OPRICHTERS 1945
Tilburg en omgeving zijn van oorsprong het centrum voor de productie van wollen stoffen en tapijten en de handel in wol. In 1945 zetten Petrus Nouwens en zijn vrouw Lucia Bogaers de eerste stappen voor een eigen bedrijf na jarenlange ervaring in de textiel: P.J.M. Nouwens Tapijtfabriek.
AD NOUWENS
Direct na de oorlog worden de eerste producties gemaakt van tapijten met een poolmateriaal van papier vanwege de schaarste aan grondstoffen. Al snel wordt overgegaan naar zuiver scheerwol en de naam Nouwens-Bogaers wordt gevoerd. Vanaf de start is hun zoon Ad in het bedrijf werkzaam en vooral door zijn gevoel voor kwaliteit en door zijn inzichten maakt het bedrijf een flinke groei door.
NOUWENS-BOGAERS
Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie. Zij staan voor diezelfde traditionele waarden van kwaliteit en vertalen dit naar de vormgeving van nu en van de toekomst.