VLOERKLEED OP MAAT

In de ideale situatie past een vloerkleed zich aan aan jouw woonwensen, en niet andersom. Daarom maken wij je vloerkleed naar jouw wensen. Met een vloerkleed op maat kun je verschillende meubelstukken met elkaar verbinden, je zithoek transformeren tot een gezellig en comfortabel eiland, enzovoort. Een vloerkleed op maat wordt altijd vervaardigd uit kamerbreed tapijt dat prima eigenschappen heeft op het gebied van herstellingsvermogen en duurzaamheid. Je staat versteld van het effect dat een vloerkleed heeft op de sfeer en gezelligheid, en niet te vergeten de akoestiek van je interieur. Speel haast oneindig met kleur en afmeting en creëer je eigen, unieke vloerkleed. Om van een tapijt een vloerkleed op maat te maken, moeten de randen worden afgewerkt. Hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden.
IMG_9269

FESTONNEREN

Festonneren is het omboorden van tapijt met garen. Voor dit festonneren maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsgarens. Nouwens-Bogaers  gaat voor de hoogste kwaliteit en werkt alle maatkarpetten af met een garen dat in harmonie is met het tapijt. Wij kunnen dit type vloerkleed voorzien van een 3 mm dik hoogwaardig  antislip-ondertapijt, dat voor vloerwarming geschikt is, indien gewenst. Deze combinatie geeft een fantastisch eindresultaat!
IMG_9275

BLIND BANDEREN

Uw vloerkleed wordt voorzien van een subtiele suède-achtige band in een bijpassende kleur. Omdat de band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van blind banderen. Deze stijlvolle randafwerking resulteert in een luxe uitstraling, zeker met de toepassing van een ondertapijt.